News Radio WOAI KTKR AM Sports
SpursReport.com

Go Back   SpursReport.com > SpursReport Fan Forums > Spurs and NBA Fan Feedback

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-13-05, 07:57 AM
Menudo Terremoto Williams's Avatar
SpursReport Team Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: grew up in Say-town, now I live in Buffalo '66
Posts: 2,816
QUIZ: Are you a Manusexual? Perhaps Ginobili-curious?

SPURSREPORT QUIZ: Are you a Manusexual?

Manu Ginobili, San Antonio's beloved basketball superstar has a cult following like no other basketball player in Spurs history. Men swoon and women consider leaving their husbands at the very sight of Manu. Take this quiz to see if you are a Manusexual, Ginobili-curious or a hater.


(The scoring system will be provided laterin the week)


1. Lookswise, Manu is…

a) is the Latino heartthrob.
b) is ugly.
c) needs a little rhinoplasty and he’d be perfect.
d) I don’t know. I have never gauged Manu’s attractiveness ever.

2. How many Manu Ginobili items (jerseys, posters, basketball cards, etc.) do you own?

a) 1-3
b) 4-10
c) Over 10
d) None, I love Merlin.

3. In the 2005 Playoffs, Manu’s hair was…


a) A mullet/comb-over hybrid
b) A flowing mane
c) Going gray
d) Hair?!? Who cares about hair?!? I ain’t one of ‘dem Metra-sexuals!

4. On SpursReport, I have posted:

a) I love Manu.
b) I hate Manu.
c) Manu is a great basketball player.
d) I’ve never posted anything about Manu
e) A and C
f) A and B
g) B and C
h) All of the above

5. How do you respond when someone asks you where Manu is from?

a) Bahia Blanca, Argentina
b) Argentina
c) South America
d) From the depths of my imagination, riding in on Pegasus sporting a loincloth and nothing else.

6. If you had a choice of the following scenarios, which would you choose?

a) You are Manu’s best friend. You guys hang out, go out to eat, joke around and play video games everyday to the point where Marianela is jealous.
b) You are Manu’s afternoon delight. You meet in $20 motel rooms off Austin Highway (Free HBO), but he’s never introduced you to his friends. He throws tickets and cash your way to make sure you stay quiet. But you know, despite what your friends or better judgement tells you, that the passion is real.
c) You are Manu’s biggest fan. You own every piece of Manu-ibilia known to man. You stop using your Rogaine to properly emulate El Manu.
d) You are Manu.

7. On SpursReport, have you posted about Manu’s hair?

a) Yes, once.
b) Yes, twice
c) Yes, more than twice (and more than I can remember, honestly)
d) Hair?!? Who cares about hair?!? I ain’t one of ‘dem Metra-sexuals!


8. Have you ever kissed?

a) Manu’s jersey.
b) Manu’s poster.
c) Any other Manu memorabilia.
c) Manu.
d) I haven’t kissed anything that has to do with Manu. (Not that there’s anything wrong with that).

9. Does Manu flop?

a) Yes, all the time.
b) Occasionally
c) Once or twice
d) Never
e) Only in bed

10. Using the following phrases to describe your fandom, how big of a Manu fan are you?

a) Making Love (bubble baths, Levert, strawberries and chocolate)
b) Under The Shirt, Over The Bra, Out Past 11 On A School Night
c) The Nasty (kneepads, adult videos and dirty talk)
d) I could replace my Manu blow up doll with a Beno blow up doll and not sweat it.

11. If you were in the locker room shower with Manu, would you …

a) Pop Manu’s culo with a wet towel.
b) Sing Coasters songs a la Carver High in the White Shadow.
c) Avert your eyes from his paquete, keep to yourself, and grasp your soap-on-a-rope tightly.
d) I don’t shower with other guys.
__________________

"Into Sean Elliott. He fires the three. AND HITS IT!"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-05, 09:22 AM
RGVSpursFan#1's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Harlingen
Posts: 444

So .. How do you figure out the scores?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-05, 09:37 AM
TDRazzleDazzle's Avatar
SpursReport Rookie
 
Join Date: Apr 2005
Location: Upstate NY
Posts: 189

wow that was absolutely hilarious thank you very much
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4  
Old 09-13-05, 10:08 AM
pjjrfan's Avatar
SpursReport Assistant Coach
 
Join Date: Jan 2003
Location: San Antonio, Tx
Posts: 9,999

This is so sick!!!!! But I'm definitly Manusexual, please try to keep it confidential.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5  
Old 09-13-05, 10:25 AM
bcl11oc's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Illlinois
Posts: 820

This is hysterical, thanks for the good laugh.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #6  
Old 09-13-05, 12:29 PM
chauphan's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 290

no, none of the above. Manu is all yours, dude
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #7  
Old 09-13-05, 01:35 PM
Menudo Terremoto Williams's Avatar
SpursReport Team Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: grew up in Say-town, now I live in Buffalo '66
Posts: 2,816

Doesn't anyone have the balls to take the quiz?!! I guess the SpursNation is in the closet.
__________________

"Into Sean Elliott. He fires the three. AND HITS IT!"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #8  
Old 09-13-05, 01:42 PM
TexasNate's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Aug 1999
Location: A Chinese nookie factory
Posts: 1,755

Quote:
Doesn't anyone have the balls to take the quiz?!!
I think the quiz is more appropriate for people that don't.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #9  
Old 09-13-05, 02:01 PM
Dark Deity's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Jun 2004
Location: SA
Posts: 2,131

1. D
2. A
3. D
4. E
5. B
6. D
7. D
8. D
9. B
10. D
11. D

That was easy.

PS Manusexual its a hilarious word.
__________________
Bah.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #10  
Old 09-13-05, 02:21 PM
bcl11oc's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Illlinois
Posts: 820

ok. these are my answers.

1. D
2. A
3. B
4. C
5. B
6. D
7. D
8. D
9. B
10. D
11. D
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #11  
Old 09-13-05, 02:49 PM
VALLEY GIRL's Avatar
SpursReport Rookie
 
Join Date: Nov 2003
Location: RIO GRANDE VALLEY
Posts: 61

Where's the Tony quiz?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #12  
Old 09-13-05, 04:58 PM
shelden's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: May 2003
Location: Hoosier
Posts: 2,414

Quote:
Originally Posted by Menudo Terremoto Williams
5. How do you respond when someone asks you where Manu is from?
d) From the depths of my imagination, riding in on Pegasus sporting a loincloth and nothing else.
My favorite part of the quiz.
__________________
Pop: I haven't talked to Tim in about 6 or 7 years. If I did, he wouldn't listen to me anyway. It says that he's mean and rude!”
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #13  
Old 09-13-05, 09:19 PM
TDA's Avatar
TDA TDA is offline
SpursReport Team Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 257

This is just plain weird.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #14  
Old 09-13-05, 09:24 PM
RoLd50's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: LA
Posts: 531

1. A
2. B
3. B
4. E
5. B
6. A
7.D
8.C!!!
9.D!
10. C
11. C
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #15  
Old 09-13-05, 09:51 PM
chauphan's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 290

Quote:
Originally Posted by TDA
This is just plain weird.
especially if it is from a guy.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #16  
Old 09-13-05, 11:25 PM
Spurs biggest fan's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Antonio
Posts: 2,196

Quote:
Originally Posted by Menudo Terremoto Williams
SPURSREPORT QUIZ: Are you a Manusexual?


b) You are Manu’s afternoon delight. You meet in $20 motel rooms off Austin Highway (Free HBO),
And you would know this ..... how????



Annnnnnyyyyyyyyyyy waaaaaaaaayyyyyyyyy

Pretty creative -- i give you that....

and I guess I am semi-manu-sexual.... I think....

AFter all my initial screen name was MANU*IS*AWESOME.... way back when I first joined... but changed it... maybe I should change it back
__________________
"Truth, as in beauty, lies in the eyes of the beholder."
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #17  
Old 09-13-05, 11:29 PM
LifelongSpursFan's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: San Antonio, TX USA
Posts: 957

I plead the 5th on the grounds that I might incriminate myself!!!!! ...but the pegasus and loincloth was hysterical!!!
__________________
Go Spurs Go!!!!!!!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #18  
Old 09-14-05, 01:32 AM
Jason R's Avatar
SpursReport Team Captain
 
Join Date: Apr 2004
Location: San Antonio
Posts: 6,767

This is so gay.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #19  
Old 09-14-05, 02:59 AM
Obi-Wan Ginobili's Avatar
SpursReport Rookie
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spurs City (SA, TX)
Posts: 95

Quote:
Originally Posted by SA Five-O
Someone's got waaaay too much time on their hands..
PLEASE lock this thread before it gets worse!
This kind of post puts all the Kobe worshippers to shame over at Lakersground
Quote:
Originally Posted by SAScrub
This is re-god damn-diculous.
When does the season start?
Quote:
Originally Posted by TexasPandaBear
WTF???? Is this the correct forum?
Quote:
Originally Posted by TexasNate
I think the quiz is more appropriate for people that don't.
Quote:
Originally Posted by TDA
This is just plain weird.
Quote:
Originally Posted by chauphan
especially if it is from a guy.
Quote:
Originally Posted by Jason R
This is so gay.
Multiple choice to yall...
(a) You have no sense of humor.
(b) You are "Manu-phobic"
(c) You are in the "Manu-closet"
__________________
...the realization is better than the anticipation.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #20  
Old 09-14-05, 06:52 AM
SoupIsGood's Avatar
SpursReport Team Starter
 
Join Date: Jul 2004
Location: Lappy Go Hucky
Posts: 2,981

Classic
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #21  
Old 09-14-05, 12:17 PM
Spur_Fanatic's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Jul 2003
Location: I hate Star Wars Galaxies
Posts: 1,723

1 d
2 a
3 b
4 e
5 a
6 d (Duh! I´m Manu)
7 a
8 d
9 b
10 d
11 d
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #22  
Old 09-14-05, 06:18 PM
THEshizznit's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Aug 2003
Location: Austin, TX
Posts: 379

I'm Manusexual and proud. Please don't judge me.
__________________
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #23  
Old 09-14-05, 07:20 PM
YoMamaIsCallin's Avatar
SpursReport Team Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: Austin
Posts: 2,716

Menudo, I'd like to party with you. In a manly sense, of course.

In all seriousness...

This is restaurant-quality writing. Y'all got skillz. I enjoyed it immensely.

Suggestion: email it to Bill Simmons @ ESPN. I think he'd enjoy it.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #24  
Old 09-14-05, 07:23 PM
rda_radioboy's Avatar
SpursReport Rookie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 47

gi-curious
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #25  
Old 09-14-05, 10:01 PM
kmgospurs's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,766

I'm in . By the way this is not as gay as this pic I found on another basketball forum that someone did up of Manu. WARNING: VERY, VERY, DISTURBING


http://img.photobucket.com/albums/v3...1/c3715bbf.jpg
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #26  
Old 09-14-05, 10:26 PM
bnwhuxley's Avatar
SpursReport Team Captain
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore
Posts: 7,593

kmgospurs!

Essay topic: Is Manusexuality natural or a choice?????
__________________
Whatcha gonna do when Huxamania runs wild on you?!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #27  
Old 09-14-05, 10:54 PM
rda_radioboy's Avatar
SpursReport Rookie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 47

that isnt manu lol.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #28  
Old 09-14-05, 11:03 PM
Alamo Girl's Avatar
SpursReport Team Veteran
 
Join Date: Oct 2003
Location: Toronto
Posts: 5,471



Rarw
__________________
All NBA first team three 3 decades- TD!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #29  
Old 09-14-05, 11:35 PM
rayslife's Avatar
SpursReport Rookie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 41

jason r i was thinking the same thing
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #30  
Old 09-15-05, 10:25 AM
RGVSpursFan#1's Avatar
SpursReport Team Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Harlingen
Posts: 444

I don't care if it's Manu or not, keep that guy away ...far away from the kids.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #31  
Old 09-15-05, 12:27 PM
Jones's Avatar
SpursReport Team Bench
 
Join Date: Jun 2003
Location: Hollywood
Posts: 1,077

Quote:
Originally Posted by YoMamaIsCallin
Menudo, I'd like to party with you. In a manly sense, of course.

In all seriousness...

This is restaurant-quality writing. Y'all got skillz. I enjoyed it immensely.

Suggestion: email it to Bill Simmons @ ESPN. I think he'd enjoy it.

"Restaurant-quality" - I never heard that before. I like it.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #32  
Old 09-15-05, 01:23 PM
Menudo Terremoto Williams's Avatar
SpursReport Team Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: grew up in Say-town, now I live in Buffalo '66
Posts: 2,816

Quote:
Carefull, Menudo will straight get you thrown out of a sports bar! The man is out of control!
Heckling Dallas Mavs fans when they're down is fun for the entire family.
__________________

"Into Sean Elliott. He fires the three. AND HITS IT!"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #33  
Old 09-16-05, 11:26 AM
The Notorious MI21's Avatar
SpursReport Team Veteran
 
Join Date: Oct 2002
Location: Perth, Western Australia
Posts: 5,133

Easily one of the best "non basketball" related topics in many an offseason.

Hilarity!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #34  
Old 07-21-09, 09:52 AM
Money4Nothing's Avatar
SpursReport Team Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: Longview, TX
Posts: 3,238

Manu still hasn't gone out of style.

Yea! LoL!

$
__________________
When the Spurs lose...it makes Baby Jesus cry
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -5. The time now is 09:34 AM.


Powered by vBulletin Version 3.7.4 Copyright © 2000-2008 Jelsoft Enterprises Limited.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0