SpursReport.com

SpursReport.com (http://www.spursreport.com/forums/)
-   Spurs and NBA Fan Feedback (http://www.spursreport.com/forums/spurs-nba-fan-feedback/)
-   -   QUIZ: Are you a Manusexual? Perhaps Ginobili-curious? (http://www.spursreport.com/forums/spurs-nba-fan-feedback/42340-quiz-you-manusexual-perhaps-ginobili-curious.html)

Menudo Terremoto Williams 09-13-05 07:57 AM

QUIZ: Are you a Manusexual? Perhaps Ginobili-curious?
 
SPURSREPORT QUIZ: Are you a Manusexual?

Manu Ginobili, San Antonio's beloved basketball superstar has a cult following like no other basketball player in Spurs history. Men swoon and women consider leaving their husbands at the very sight of Manu. Take this quiz to see if you are a Manusexual, Ginobili-curious or a hater.


(The scoring system will be provided laterin the week)


1. Lookswise, Manu is…

a) is the Latino heartthrob.
b) is ugly.
c) needs a little rhinoplasty and he’d be perfect.
d) I don’t know. I have never gauged Manu’s attractiveness ever.

2. How many Manu Ginobili items (jerseys, posters, basketball cards, etc.) do you own?

a) 1-3
b) 4-10
c) Over 10
d) None, I love Merlin.

3. In the 2005 Playoffs, Manu’s hair was…


a) A mullet/comb-over hybrid
b) A flowing mane
c) Going gray
d) Hair?!? Who cares about hair?!? I ain’t one of ‘dem Metra-sexuals!

4. On SpursReport, I have posted:

a) I love Manu.
b) I hate Manu.
c) Manu is a great basketball player.
d) I’ve never posted anything about Manu
e) A and C
f) A and B
g) B and C
h) All of the above

5. How do you respond when someone asks you where Manu is from?

a) Bahia Blanca, Argentina
b) Argentina
c) South America
d) From the depths of my imagination, riding in on Pegasus sporting a loincloth and nothing else.

6. If you had a choice of the following scenarios, which would you choose?

a) You are Manu’s best friend. You guys hang out, go out to eat, joke around and play video games everyday to the point where Marianela is jealous.
b) You are Manu’s afternoon delight. You meet in $20 motel rooms off Austin Highway (Free HBO), but he’s never introduced you to his friends. He throws tickets and cash your way to make sure you stay quiet. But you know, despite what your friends or better judgement tells you, that the passion is real.
c) You are Manu’s biggest fan. You own every piece of Manu-ibilia known to man. You stop using your Rogaine to properly emulate El Manu.
d) You are Manu.

7. On SpursReport, have you posted about Manu’s hair?

a) Yes, once.
b) Yes, twice
c) Yes, more than twice (and more than I can remember, honestly)
d) Hair?!? Who cares about hair?!? I ain’t one of ‘dem Metra-sexuals!


8. Have you ever kissed?

a) Manu’s jersey.
b) Manu’s poster.
c) Any other Manu memorabilia.
c) Manu.
d) I haven’t kissed anything that has to do with Manu. (Not that there’s anything wrong with that).

9. Does Manu flop?

a) Yes, all the time.
b) Occasionally
c) Once or twice
d) Never
e) Only in bed

10. Using the following phrases to describe your fandom, how big of a Manu fan are you?

a) Making Love (bubble baths, Levert, strawberries and chocolate)
b) Under The Shirt, Over The Bra, Out Past 11 On A School Night
c) The Nasty (kneepads, adult videos and dirty talk)
d) I could replace my Manu blow up doll with a Beno blow up doll and not sweat it.

11. If you were in the locker room shower with Manu, would you …

a) Pop Manu’s culo with a wet towel.
b) Sing Coasters songs a la Carver High in the White Shadow.
c) Avert your eyes from his paquete, keep to yourself, and grasp your soap-on-a-rope tightly.
d) I don’t shower with other guys.

RGVSpursFan#1 09-13-05 09:22 AM

So .. How do you figure out the scores?:D

TDRazzleDazzle 09-13-05 09:37 AM

wow that was absolutely hilarious thank you very much

pjjrfan 09-13-05 10:08 AM

This is so sick!!!!! But I'm definitly Manusexual, please try to keep it confidential. :yikes :yikes :yikes

bcl11oc 09-13-05 10:25 AM

This is hysterical, thanks for the good laugh. :lol

chauphan 09-13-05 12:29 PM

no, none of the above. Manu is all yours, dude :lol :lol :lol :lol :lol

Menudo Terremoto Williams 09-13-05 01:35 PM

Doesn't anyone have the balls to take the quiz?!! I guess the SpursNation is in the closet.

TexasNate 09-13-05 01:42 PM

Quote:

Doesn't anyone have the balls to take the quiz?!!
I think the quiz is more appropriate for people that don't.

Dark Deity 09-13-05 02:01 PM

1. D
2. A
3. D
4. E
5. B
6. D
7. D
8. D
9. B
10. D
11. D

That was easy.

PS Manusexual its a hilarious word.

bcl11oc 09-13-05 02:21 PM

ok. these are my answers.

1. D
2. A
3. B
4. C
5. B
6. D
7. D
8. D
9. B
10. D
11. D

VALLEY GIRL 09-13-05 02:49 PM

Where's the Tony quiz? :D

shelden 09-13-05 04:58 PM

Quote:

Originally Posted by Menudo Terremoto Williams
5. How do you respond when someone asks you where Manu is from?
d) From the depths of my imagination, riding in on Pegasus sporting a loincloth and nothing else.

:lol My favorite part of the quiz.

TDA 09-13-05 09:19 PM

This is just plain weird. :yikes

RoLd50 09-13-05 09:24 PM

1. A
2. B
3. B
4. E
5. B
6. A
7.D
8.C!!!
9.D!
10. C
11. C

chauphan 09-13-05 09:51 PM

Quote:

Originally Posted by TDA
This is just plain weird. :yikes

especially if it is from a guy. :lol

Spurs biggest fan 09-13-05 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by Menudo Terremoto Williams
SPURSREPORT QUIZ: Are you a Manusexual?


b) You are Manu’s afternoon delight. You meet in $20 motel rooms off Austin Highway (Free HBO),

And you would know this ..... how???? :lol :lol :D



Annnnnnyyyyyyyyyyy waaaaaaaaayyyyyyyyy

Pretty creative -- i give you that....

and I guess I am semi-manu-sexual.... I think.... :smirk

AFter all my initial screen name was MANU*IS*AWESOME.... way back when I first joined... but changed it... maybe I should change it back :D

LifelongSpursFan 09-13-05 11:29 PM

I plead the 5th on the grounds that I might incriminate myself!!!!! :roll ...but the pegasus and loincloth was hysterical!!!

Jason R 09-14-05 01:32 AM

This is so gay.

Obi-Wan Ginobili 09-14-05 02:59 AM

Quote:

Originally Posted by SA Five-O
Someone's got waaaay too much time on their hands..
PLEASE lock this thread before it gets worse!
This kind of post puts all the Kobe worshippers to shame over at Lakersground

Quote:

Originally Posted by SAScrub
This is re-god damn-diculous.
When does the season start?

Quote:

Originally Posted by TexasPandaBear
WTF???? Is this the correct forum?

Quote:

Originally Posted by TexasNate
I think the quiz is more appropriate for people that don't.

Quote:

Originally Posted by TDA
This is just plain weird. :yikes

Quote:

Originally Posted by chauphan
especially if it is from a guy. :lol

Quote:

Originally Posted by Jason R
This is so gay.

Multiple choice to yall...
(a) You have no sense of humor.
(b) You are "Manu-phobic"
(c) You are in the "Manu-closet"

SoupIsGood 09-14-05 06:52 AM

Classic

Spur_Fanatic 09-14-05 12:17 PM

1 d
2 a
3 b
4 e
5 a
6 d (Duh! I´m Manu) :D
7 a
8 d
9 b
10 d
11 d

THEshizznit 09-14-05 06:18 PM

I'm Manusexual and proud. Please don't judge me.

YoMamaIsCallin 09-14-05 07:20 PM

Menudo, I'd like to party with you. In a manly sense, of course. :)

In all seriousness...

This is restaurant-quality writing. Y'all got skillz. I enjoyed it immensely.

Suggestion: email it to Bill Simmons @ ESPN. I think he'd enjoy it.

rda_radioboy 09-14-05 07:23 PM

gi-curious

kmgospurs 09-14-05 10:01 PM

I'm in :lol. By the way this is not as gay as this pic I found on another basketball forum that someone did up of Manu. WARNING: VERY, VERY, DISTURBING
:yikes :sick :roll :roll

http://img.photobucket.com/albums/v3...1/c3715bbf.jpg

bnwhuxley 09-14-05 10:26 PM

:sick :roll kmgospurs!

Essay topic: Is Manusexuality natural or a choice?????

rda_radioboy 09-14-05 10:54 PM

that isnt manu lol.

Alamo Girl 09-14-05 11:03 PM

http://img.photobucket.com/albums/v3...1/c3715bbf.jpg

Rarw :roll

rayslife 09-14-05 11:35 PM

jason r i was thinking the same thing

RGVSpursFan#1 09-15-05 10:25 AM

I don't care if it's Manu or not, keep that guy away ...far away from the kids.

Jones 09-15-05 12:27 PM

Quote:

Originally Posted by YoMamaIsCallin
Menudo, I'd like to party with you. In a manly sense, of course. :)

In all seriousness...

This is restaurant-quality writing. Y'all got skillz. I enjoyed it immensely.

Suggestion: email it to Bill Simmons @ ESPN. I think he'd enjoy it.


"Restaurant-quality" - I never heard that before. I like it.

Menudo Terremoto Williams 09-15-05 01:23 PM

Quote:

Carefull, Menudo will straight get you thrown out of a sports bar! The man is out of control! :rockon :wink
Heckling Dallas Mavs fans when they're down is fun for the entire family.

The Notorious MI21 09-16-05 11:26 AM

Easily one of the best "non basketball" related topics in many an offseason.

Hilarity!

Money4Nothing 07-21-09 09:52 AM

Manu still hasn't gone out of style.

Yea! LoL!

$


All times are GMT -5. The time now is 11:30 AM.

Powered by vBulletin Version 3.7.4


Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0